top of page

SUIKERZICHT

PROJECT SUIKERZICHT

Drie koopappartementen

In juli 2017 is het project SUIKERZICHT gestart met het ontwerpen (in samenwerking met architect Kitty van Riet), berekenen en aanvragen van een omgevingsvergunning.

 

Het is een transformatie van 7 huurappartementen naar 3 zeer riante koopappartementen. Kernwoorden: prachtig uitzicht over water en cultureel erfgoed, zeer riante woonoppervlakten, stijlvol, industrieel, modern & volledig afgewerkt!

 

Duurzaam

Verder zijn de appartementen tijdloos en van alle gemakken voorzien (personenlift Thyssen Krup, intercomsysteem) en last but not least DUURZAAM!

Het pand is duurzaam verbouwd; nagenoeg gasloos, koken op inductie, warmtepomp, HR++ CV installatie, vloerverwarming, een voorziening om in de toekomst zonnepanelen aan te leggen, aluminium kozijnen en isolatieglas. Tot slot: de ruimtes buiten zijn fantastisch en riant!

Start bouw

Vanaf maart 2018 is gestart met de sloopwerkzaamheden. De verbouwing wordt uitgevoerd door Dutch Style Projectontwikkeling BV.  Er heeft volledig funderingsherstel plaatsgevonden (onderheien van pand met ruim 50 holle buispalen en geïsoleerde betonvloer), nieuwe constructies zijn aangebracht, herindeling van bestaande ruimten, gevelwijziging etc. Alle kozijnen in voorgevel zijn vervangen door hardhouten kozijnen met HR++ glas, alle kozijnen in de zij- en achtergevel zijn vervangen door duurzame aluminium kozijnen.

Locatie & historie

Suikerzicht ligt aan de Haarlemmermeerstraat 35-37 te Halfweg, vlakbij Sugarcity en heeft een prachtig uitzicht over de ringvaart en het stoomgemaal Halfweg. Treinstation Halfweg ligt om de hoek en binnen 8 minuten zijn het centrum van Haarlem & Amsterdam bereikbaar.

 

Het is een pand met een historisch verhaal. In 1915 hebben de Gebr. Luyt het pand gesticht, de Haarlemmermeerstraat was een van de drukste straten van het dorp vanwege brug over de Ringvaart die voor de deur lag. 

 

NABIJ STATION

WAT KOMT ER IN DE VERKOOP?

 

Eind 2018/begin 2019 zijn de drie appartementen gereed voor de verkoop. Per woonlaag is er 1 appartement. De grootte varieert van ruim 140 tot 170m2. De appartementen zijn volledig afgebouwd met keuken, badkamer, vloer en terras/tuin.

 

APPARTEMENT 1

153 m2 BVO /133 m2 GBO| BEGANE GROND

Waanzinnig mooi en groot appartement met hoge plafonds. Grote woonkamer met uitzicht over het water en voorzien van houten vloeren met vloerverwarming, openslaande deuren naar de tuin. Luxe keuken met kookeiland, toilet, drie slaapkamers, twee badkamers (inloopdouche & vrijstaand bad).

 

vraagprijs: € 695.000

APPARTEMENT 2

156 m2 BVO |111 M2 GBO | 1e ETAGE

Prachtig ruim appartement met een stoere uitstraling. Een trap en lift naar de 1e etage. Grote woonkamer met uniek uitzicht over het water, houten vloer, een stoere open keuken, riant kookeiland en schuifpui naar het gedeeltelijk overdekte terras. Toilet, 2 slaapkamers, 1 badkamer (inloop-douche & vrijstaand bad).

 

vraagprijs: € 615.000

APPARTEMENT 3

141 BVO | 103 M2 GBO | 2e ETAGE

Mooi ruim appartement met trap en lift naar de 2e etage. Grote woonkamer met uniek uitzicht over het water en voorzien van houten vloeren met vloerverwarming, schuifpui naar het terras met vlonderdelen. Luxe keuken met riant kookeiland, 2 slaapkamers, toilet, 1 badkamer (dubbele wastafels, inloopdouche & vrijstaand bad).

 

vraagprijs: € 575.000

BEKIJK STIJLBOEK

bottom of page